• Officiële Partner Osram

    Partenaire officiel Osram

  • Authorized Dealer Philips

    Revendeur agréé Philips

  • Scherpste prijzen

    Prix ​​compétitifs

Zoeken

Auto accessoires

Auto accessoires

Bent u op zoek naar meer dan alleen autolampen? Dan kan dit in deze categorie ! Naast dat wij officiële dealers zijn van Osram en Philips verkopen wij nu ook andere grote merken zoals RING en Michelin. Deze merken hebben wij sinds kort toegevoegd aan ons programma om u nog beter en scherper van dienst te kunnen zijn.

In deze categorie vindt u verschillende productgroepen met onder andere : ruitenwissers , dash-cams, bandenpompen,  smartchargers, jumpstarters en zo veel meer andere producten.   

Tevens treft u in deze categorie onze outlet aan. De producten in onze webshop zijn natuurlijk al scherp geprijsd, maar in onze outlet kunt u nog scherper geprijsde artikelen vinden. Deze producten zijn 100% nieuw en dus ongebruikt.

Officieel distributeur van RING automotive

Autolampen.be is trots om te melden dat we officieel distributeur van het merk Ring zijn. Dit betekent dat we direct inkopen bij dit merk. Hierdoor kunnen wij bovendien hele scherpe prijzen vragen voor de Ring automotive producten : de scherpste prijzen van Belgie!

Hoe werkt bestellen?

Het bestellen van de producten in onze outlet is heel gemakkelijk. U plaatst de gewenste producten in de digitale winkelmand en vervolgens kunt u deze producten in een paar stappen bestellen. U moet hiervoor uw gegevens en het gewenste afleveradres invullen. Betalen kan heel eenvoudig en veilig via iDeal of PayPal.