• Officiële Partner Osram

    Partenaire officiel Osram

  • Authorized Dealer Philips

    Revendeur agréé Philips

  • Scherpste prijzen

    Prix ​​compétitifs

Zoeken

Inspectielampen

De inspectielampen van Ring zijn niet voor niets zo populair, zelfs bekroond als beste inspectielampen. Met een breed aanbod Ring inspectielampen is er voor ieder wat wils. Van hele smalle inspectielampen tot inspectielampen die in alle richtingen te roteren dan te draaien zijn. Koop uw nieuwe Ring inspectielamp voor een zeer scherpe prijs bij Autolampen.nl.

De kwaliteit van Ring
De Ring inspectielampen kunnen zelfs in de moeilijkste werkplaatsen presteren. Ze zijn ontworpen voor professionele technici, maar voor iedereen goed te gebruiken. De lampen zijn slijtvast en superhelder. Dankzij het ruime assortiment is er voor elke behoefte wel een goede lamp beschikbaar. Van kleine zaklampen tot inspectietoortsen en lampen die alle plekken onder de motorkap goed kunnen belichten.

Ontdek het aanbod
Op deze pagina kunt u zien welke Ring inspectielampen we momenteel in ons assortiment hebben. Bij iedere inspectielamp krijgt u een uitgebreide omschrijving, inclusief een opsomming van de kenmerken. U ziet ook direct wat de scherpe prijs van de lamp is (exclusief verzendkosten). En daarbij weet u zeker dat u bij ons zeer voordelig uit bent. Het aanbod wordt regelmatig aangevuld met de nieuwste producten van het merk Ring. Kom dus regelmatig terug om het actuele aanbod te bekijken.

Bestel uw inspectielamp eenvoudig online
Heeft u een Ring inspectielamp op het oog? Wacht dan niet langer en bestel deze heel eenvoudig online. Leg de gewenste inspectielamp in uw winkelwagen, vul uw gegevens in en betaal via PayPal of Bancontact. Wij regelen vervolgens dat de inspectielamp snel op het door u gewenste adres bezorgd wordt. Makkelijker kan het haast niet!

Ring MAGFlex Slim inspectielamp
€39,95
Een slanke inspectielamp voor licht in nauwe ruimtes
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Ring MAGflex Pivot inspectielamp
€39,95
Slanke inspectielamp met meerassige rotatie en kanteling
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Ring MAGflex LED Utility Lamp 10W COB - autolampen.be
€82,95
Een veelzijdige utility lamp die draaibaar en kantelbaar is
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Ring MAGflex Ultra Bright Magnetic Inspection lamp - autolampen.be
€49,95
Een inspectielamp met wit licht en 6 LED UV-lampfunctie
* Incl. btw Excl. Verzendkosten