• Officiële Partner Osram

    Partenaire officiel Osram

  • Authorized Dealer Philips

    Revendeur agréé Philips

  • Scherpste prijzen

    Prix ​​compétitifs

Zoeken

Start boosters & kabels

Ring startkabels
Als het gaat om startkabels, wilt u natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan. Als de accu van uw auto leeg is, wilt u deze makkelijk en snel weer kunnen opladen. Wat dat betreft kunt u altijd rekenen op de kwaliteit van de Ring startkabels. Het zijn start boosters van goede kwaliteit waarmee u snel weer de weg op kunt.

Startkabels en jump starters
In ons aanbod vindt u niet alleen Ring startkabels, maar ook jump starters van dit topmerk. Met behulp van deze jump starters kun u in een hele korte tijd uw voertuig opstarten. Maar u kunt ze ook gebruiken om uw elektronische gadgets op te laden. Het compacte ontwerp past makkelijk in uw dashboardkastje, zodat u de jump starter altijd bij de hand hebt.

Bestel uw startkabels bij Autolampen.be
Bent u op zoek naar een startkabel en wilt u daarvoor niet veel betalen? Kijk dan zeker eens naar de Ring startkabels in ons aanbod. Wij kunnen de allerscherpste prijzen bieden voor de startkabels. En daar kunt u van profiteren. De beste kwaliteit voor een hele scherpe prijs. Dat is het voordeel bij Autolampen.be.

Bekijk ons actuele aanbod
Op deze pagina kunt u zien welke Ring startkabels en jump starters wij momenteel in het aanbod hebben. Het aanbod wordt regelmatig aangevuld met de allernieuwste producten van dit topmerk. Neem dus regelmatig een kijkje om ons actuele aanbod te kunnen zien. Bestellen gaat heel eenvoudig online, dus u hoeft uw stoel niet uit! Wij komen de gewenste producten snel op het door u gewenste adres afleveren. Dat is de service van Autolampen.nl.

 

 

Ring Startkabel 300 ampère - autolampen.be
€22,50
300A booster startkabels voor voertuigen tot 3,5 liter
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Ring Startkabel 350 ampère - autolampen.be
€29,95
350A professionele booster startkabels
* Incl. btw Excl. Verzendkosten