• Officiële Partner Osram

    Partenaire officiel Osram

  • Authorized Dealer Philips

    Revendeur agréé Philips

  • Scherpste prijzen

    Prix ​​compétitifs

Zoeken

Osram Night Racer 110

Osram Night Racer 110

Het nummer 110 in de productnaam Osram Night Racer staat voor 110%. En dat staat voor 110% meer licht op de weg in vergelijking met standaard halogeenlampen. Met deze lamp bent u extra veilig op de weg, want u heeft ook nog eens een langere lichtstraal, tot wel 40 meter langer dan met standaard lampen.

Voor veeleisende motorrijders
De Osram Night Racer 110 lampen zijn lampen van uitstekende lichtkwaliteit voor veeleisende motorrijders. Ze leveren topprestaties en hebben een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Het licht is zeer helder en wit en dit zorgt ervoor dat u heel goed zichtbaar bent, zonder dat u tegemoetkomend verkeer verblindt. Het moderne design met de zilverkleurige bol zorgt er bovendien voor dat het perfect bij de hedendaagse motoren past.

De voordelen van Osram Night Racer 110
De Osram Night Racer 110 lampen zijn uniek in hun soort. Er zijn zoveel voordelen te noemen van deze lampen: wat dacht u van de grotere veerkracht dankzij het robuuste wikkelingsontwerp. Maar de geoptimaliseerde formule voor de edelgasvulling zorgt ook voor een efficiënte lichtproductie. Het optimale licht zorgt er bovendien voor dat u meer tijd hebt om te reageren in het verkeer en dit zorgt dus voor veel meer veiligheid. Hier profiteert u van, maar ook de andere bestuurders op de weg.

Een scherpe prijs bij Autolampen.be
U profiteert niet alleen van de vele voordelen van de Osram Night Racer 110 lampen, bij Autolampen.nl profiteert u ook nog eens van een extra scherpe prijs. Wij zijn namelijk official dealer van het merk Osram en kunnen ze daardoor rechtstreeks en voor een extra mooie prijs inkopen.

Osram Night Racer 110% H7
€13,95
Optimaal licht voor meer reactietijd
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Osram Night Racer 110% H11
€23,95
Tot 40 meter langere lichtstraal
* Incl. btw Excl. Verzendkosten