• Officiële Partner Osram

    Partenaire officiel Osram

  • Authorized Dealer Philips

    Revendeur agréé Philips

  • Scherpste prijzen

    Prix ​​compétitifs

Zoeken

Osram Original Line Motor

Osram Original Line motorfietslampen

Het bekende merk Osram heeft een speciale lijn met lampen voor motoren: de Osram Original Line motorfietslampen. Dit zijn niet zomaar standaard lampen, het zijn lampen met een zeer hoge betrouwbaarheid en kwaliteit, waar u ze ook voor wilt gebruiken. Of het nu gaat om het vervangen van uw lampen of als de originele uitrusting van uw motor: op de Osram Original Line kunt u vertrouwen.

Uitgebreid getest
De Osram Original Line motorlampen zijn uitgebreid getest op bestendigheid tegen trillingen. Dit draagt bij aan het hoge betrouwbaarheidsniveau van deze lampen. Ze zijn bovendien van OEM kwaliteit en hebben een hele goede prijs/prestatieverhouding. De ideale basisproducten voor alle motorrijders die op zoek zijn naar kwaliteit voor een hele scherpe prijs.

Extra lange levensduur
Binnen de Osram Original Line collectie zijn een aantal varianten beschikbaar voor de scooter met een extra lange levensduur, de S1 en de S2 variant. Deze gaan zelfs tot wel vier keer langer mee dan de standaardlampen, zonder dat ze zwart worden. Zo hoeft u de lampen dus minder snel te vervangen.

Online bestellen
U hoeft voor het bestellen van een Osram Original Line motorfietslamp de deur niet uit, want u kunt deze heel eenvoudig in onze webshop bestellen. Als official dealer kunnen wij deze lamp ook nog eens voor een extra scherpe prijs aanbieden. Wacht dus niet langer en bestel de nieuwe lamp voor uw motor online bij Autolampen.be.

Osram Original Line H4 64193
€4,00
Kwaliteit van oorspronkelijke apparatuur
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Osram Original Line H7 64210
€4,95
Vervangende koplampen van originele kwaliteit
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Osram Original Line S1
€5,95
Motor/scooter koplamp in halogeenuitvoering met spiegel!
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Osram Original Line S2
€5,95
Een vier keer zo lange levensduur
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Osram Original Line HS1
€4,95
Betrouwbaarheid & kwaliteit
* Incl. btw Excl. Verzendkosten