• Officiële Partner Osram

    Partenaire officiel Osram

  • Authorized Dealer Philips

    Revendeur agréé Philips

  • Scherpste prijzen

    Prix ​​compétitifs

Zoeken

Osram X-Racer

Osram X-Racer

Op zoek naar een halogeenlamp voor uw motor met een blauwwitte xenon uitstraling? Dan zijn de Osram X-Racer lampen precies wat u zoekt. Deze lampen leveren werkelijk uitstekende prestaties met meer dan 20% helderder licht en een kleurtemperatuur van 4200K.

De Osram Original Line voor motoren
De X-Racer zijn speciaal ontwikkeld voor motoren. Met deze lampen heeft u uitstekende kwaliteit in handen. Met deze lampen bent u bovendien extra veilig op de weg, want ze zorgen voor meer zichtbaarheid en een helder en aangenaam licht voor de bestuurder. De lampen worden blootgesteld aan diverse teksten en zijn daardoor optimaal betrouwbaar.

Moderne lampen voor uw motor
De Osram X-Racer lampen horen helemaal bij deze tijd. Als u op zoek bent naar de echte xenonlook voor een hele scherpe prijs, dan is deze lamp een uitstekende keuze. De lampen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en hebben een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. De Osram X-Racer lampen zijn een goede keuze voor iedere motorbestuurder.

Online voordelig bestellen
U hoeft voor het kopen van de Osram X-Racer lampen de deur niet uit, want deze kunt u heel eenvoudig online bij Autolampen.nl bestellen. En dat is niet de enige reden om in onze webshop te bestellen, want bij ons bent u ook nog eens voordeliger uit. Wij zijn namelijk official dealer van het merk Osram en dat ziet u terug in de prijzen. Bestel de Osram X-Racer lampen voor de scherpste prijs online bij Autolampen.nl.

Osram X-Racer H11
€18,50
De echte xenonlook op uw motor
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Osram X-Racer H8
€14,50
Modern design, helder licht
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Osram X-Racer S2
€7,95
Een stijlvolle scooterkoplamp
* Incl. btw Excl. Verzendkosten