• Officiële Partner Osram

    Partenaire officiel Osram

  • Authorized Dealer Philips

    Revendeur agréé Philips

  • Scherpste prijzen

    Prix ​​compétitifs

Zoeken

Philips

Philips autolampen

Ook voor Philips autolampen bent u bij ons aan het juiste adres. Dit merk is natuurlijk al wereldberoemd als het om verlichting gaat en daarom mag de Philips autoverlichting ook niet ontbreken in het assortiment van Autolampen.be: de specialist in autoverlichting.

Philips Colorvision
Een voorbeeld van populaire, zijn de Philips ColorVision lampen. Deze lampen geven wit licht, tot wel 60% meer licht dan bij standaard halogeen lampen. Maar als men in de reflector kijkt is toch een vleugje kleur aanwezig. Zo zijn ze in de kleuren blauw, groen, geel en paars verkrijgbaar. Laat de kleur van deze Philips autoverlichting matchen met de kleur van uw auto voor een supermooi effect!

Philips Xtreme Vision
Philips X-tremeVision-koplampen zijn gemaakt voor uitstekende prestaties en produceren tot 130% meer helderheid zonder dat dit ten koste gaat van de levensduur. Met een levensduur van maximaal 450 uur is deze lamp een prima upgrade voor uw auto.


Bestel bij de specialist in autoverlichting
Bestel uw Philips autolampen bij Autolampen.be: de specialist in autoverlichting. Bij ons vindt u een breed assortiment autoverlichting van de beste topmerken, waaronder Philips. U kunt bij ons bovendien rekenen op de scherpste prijzen van heel Belgie! Kunt u een bepaald type autolamp niet vinden? Vraag het gerust bij ons na, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen!