• Officiële Partner Osram

    Partenaire officiel Osram

  • Authorized Dealer Philips

    Revendeur agréé Philips

  • Scherpste prijzen

    Prix ​​compétitifs

Zoeken

Philips Vision Plus + 60 %

Philips Vision Plus + 60 %

Goede verlichting is essentieel wanneer u de weg op gaat. Waarom dan geen autolampen kopen waarmee uw auto zeker goed verlicht is? De Philips Vision Plus lampen bieden 60% meer zicht in vergelijking met standaard koplampen.

Meer veiligheid op de weg
Het merk Philips is voortdurend bezig met innovatie en dat geldt zeker ook voor de autolampen. Een belangrijkste doel is een grotere veiligheid op de weg. Op die manier kunnen ongelukken voorkomen worden. Dat is de reden dat ze lampen ontwikkelen die steeds meer zicht bieden. Waaronder de Philips Vision lampen, die voor 60% meer zicht zorgen.

Topkwaliteit
De Philips Vision Plus autolampen zijn verkrijgbaar in twee varianten H4 en H7. Voor welke variant u ook kiest, je hebt altijd te maken met de kwaliteit u van het merk Philips gewend bent. Hoogwaardige kwaliteitslampen voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Philips Vision Plus online bestellen
Philips Vision Plus lampen voor de aller scherpste prijzen bestellen? Dat is mogelijk bij Autolampen.be, de specialistische webshop als het gaat om autolampen. Wij bieden autolampen van bekende merken zoals Philips voor de scherpste prijzen van heel Belgie. Dankzij ons brede assortiment hebben wij geschikte lampen voor iedere auto. Bestel direct online!

Philips H7 Vision Plus
€11,50
Tot 60% meer zicht vergeleken met een standaardlamp
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Philips H4 Vision Plus
€8,95
Tot 60% meer zicht vergeleken met een standaardlamp
* Incl. btw Excl. Verzendkosten