• Officiële Partner Osram

  Partenaire officiel Osram

 • Authorized Dealer Philips

  Revendeur agréé Philips

 • Scherpste prijzen

  Prix ​​compétitifs

Zoeken

Philips Whitevision Ultra

De intens witte look die u gewent bent van LED lampen, alleen dan met halogeen lampen, dan moet u kiezen voor de Whitevision Ultra serie. Als u dus op zoek bent naar de look van LED lampen, maar u wilt eigenlijk liever uw halogeen lampen behouden, dan zijn deze autolampen de ideale keuze!

Verbeterde zichtbaarheid

Een goede zichtbaarheid is natuurlijk heel belangrijk wanneer je gaat rijden. Je wilt verkeersborden en andere obstakels op tijd zien! De Philips Whitevision Ultra autolampen zorgen daarvoor. Deze Whitevision Ultra lampen hebben een kleurtemperatuur tot 4200 Kelvin en geven 60% meer licht dan standaard halogeen lampen. En daarbij hebben ze ook nog eens die mooie witte LED look.

Kies de juiste lamp

Autolampen.be heeft altijd de nieuwste en beste lampen in haar collectie, waaronder de Philips Whitevision Ultra lampen. In deze serie zijn alleen de H4 en H7 verkrijgbaar. Voor welke lamp u ook kiest, bij Autolampen.be kunt u bovendien rekenen op de scherpste prijzen van België.

Philips Whitevision Ultra lampen bestellen

Het bestellen van de Philips Whitevision Ultra lampen werkt heel eenvoudig. U klikt op de lamp van uw keuze, legt deze vervolgens in uw digitale winkelwagen. Daarna kunt u uw gegevens invullen, afrekenen via Bancontact of PayPal en uw bestelling is geplaatst. Vervolgens komen wij deze lampen snel op het door u aangegeven adres afleveren. Zo makkelijk is het!

De voordelen van Philips Whitevision Ultra lampen:

 • 4200 Kelvin
 • 60% meer licht
 • Standaard geleverd met 2 stuks W5W
 • Wettelijk toegestaan
Philips Whitevision ULTRA H7
€29,95
De nieuwste stijlvolle witte lampen voor uw auto
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Philips Whitevision ULTRA H4
€24,95
De nieuwste stijlvolle witte lampen voor uw auto
* Incl. btw Excl. Verzendkosten