• Officiële Partner Osram

    Partenaire officiel Osram

  • Authorized Dealer Philips

    Revendeur agréé Philips

  • Scherpste prijzen

    Prix ​​compétitifs

Zoeken

Motor

Motorverlichting

Of het nu gaat om de koplamp of knipperlichten voor de motor, bij ons kunt u alle soorten motorverlichting kopen. Van halogeen tot xenon motor lampen, wij hebben het allemaal in ons assortiment. En dat allemaal voor een hele scherpe prijs: de scherpste prijzen van heel België !

Xenon, halogeen, led of gloeilampen
Bij ons heeft u de keuze uit xenon, halogeen, led verlichting of gloeilampen voor uw motor. Ook voor de motor hebben we een compleet assortiment. We hebben lampen leverbaar die veel meer licht geven of juist een lichtkleur geven waardoor u meer opvalt in het verkeer.

Bekende merken
Of het nu gaat om de knipperlichten van de motor of een ander motorlampje, in onze webshop vindt u de motorverlichting van de bekende merken. Eén van deze merken is Osram, waarvan wij ook officieel distributeur zijn. Wij kopen rechtstreeks in en kunnen daardoor extra voordelige prijzen bieden. Dat is in uw voordeel!

Bestel online
Voor nieuwe motorverlichting hoeft u de deur niet meer uit, u kunt deze namelijk heel makkelijk online bestellen in onze webshop. Van knipperlichten voor de motor tot de koplamp, van gloeilamp tot xenon, bestel het eenvoudig online! U kunt veilig betalen met Bancontact of PayPal.